Bel voor advies: +31 (0252) 700 264

8:00 tot 17:30 (Ma-Vr)

IK GA OP KAMP EN WIL MIJN SHIRT BEDRUKKEN

Ga jij op zomerkamp, voetbalkamp, handbalkamp, schoolkamp of scoutingskamp dit jaar? Hoe leuk is het dan om kleding te bedrukken! Dit kan al vanaf enkele stuks bij ons op locatie. Kleding bedrukken voor zomerkamp, voetbalkamp, handbalkamp, schoolkamp of scoutingkamp is vrij eenvoudig. Wij leveren goedkope en kwalitatieve shirts die wij voorzien van kleding bedrukken, kleding zeefdrukken of borduren!

Wij bedrukken, zeefdrukken en borduren alles. Voorbeelden zijn bedrukte accessoires als tassen, caps en pennen maar ook shirts, softshells, broeken, truien en alles wat je maar kan bedenken!

ONTWERPEN VAN JE LOGO OF DESIGN

Wij helpen met het ontwerp van de kleding en doordat wij op eigen locatie kleding bedrukken, kleding zeefdrukken en kleding borduren, kunnen wij snelle levertijden garanderen! Om deze reden is het dus verstandig om contact op te nemen!
Kleding bedrukken gaat door middel van transferdruk, deze transfers maken wij zelf. Dit kan al vanaf enkele stuks en zonder instelkosten.

Kleding zeefdrukken doen wij met onze eigen zeefdrukmachine, deze machine creëert logo’s op inktbasis. Dit is interessant bij hogere aantallen (vanaf ongeveer 30 stuks). Verschillende kleuren is ook geen probleem.

Kleding borduren doen wij ook. Dit doen wij voornamelijk op caps borduren, polo’s borduren en softshells borduren. Wij adviseren je graag wat voor jou het handigst is!

SHOWROOM

In onze eigen showroom beschikken wij over een uitgebreid assortiment om kleding te bedrukken, kleding te zeefdrukken en kleding te borduren. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd op het gebied van kleding en veredel technieken, dus iedereen staat klaar voor een advies op maat!

Dus ga jij op zomerkamp, voetbalkamp, handbalkamp, schoolkamp of scoutingkamp? Dan ondersteunen wij je graag! Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van kleding bedrukken, kleding zeefdrukken & kleding borduren.

Terug naar boven