Bel voor advies: +31 (0252) 700 264

8:00 tot 17:30 (Ma-Vr)

KLEDING BEDRUKKEN

Één partij om alles voor je te regelen. Naast ons enorme assortiment aan bedrukbare promotiekleding, hebben wij ook nog de voordeligste methoden om jouw kleding te bedrukken. Wij kunnen alle bewerkingen in eigen huis uitvoeren met de moderne apparatuur. 

Snel kleding bedrukken

 Kwaliteit opdruk

Zoek jij een kleding drukkerij die snel jouw kleding kan bedrukken? Door onze eigen machines kunnen wij op aanvraag zelfs op dezelfde dag leveren. Onze standaard doorlooptijd bedraagt 5 werkdagen, maar spoed is geen probleem.
Wij drukken uitsluitend via hoogwaardige manieren en met de beste inkten. Ook bij grote oplages hebben wij de kwaliteit hoog staan. Elk product wordt zorgvuldig bekeken voor het de doos in gaat. De wasbaarheid van onze opdruk is subliem. Wist je dat wij heel goed full colour kunnen drukken?

Wat kun je allemaal bedrukken?

Vrijwel alles kun je voorzien met kleding bedrukken, zoals t-shirt, polo's, truien, hoodies, jassen en nog veel meer. Wij hebben een goede en kwalitatieve oplossing om bijvoorbeeld softshells te bedrukken. Voor een echte impact kun je ook borduren!

Terug naar boven