Geen producten geselecteerd.

Meest gestelde vragen


Kwaliteit

Is de kwaliteit van de opdruk echt goed?

Ja, de kwaliteit is uitstekend, want onze druktechniek is zeefdruk en de zeef-inkt die we gebruiken is uitsluitend van zeer hoge kwaliteit, dus u kunt de kleding vaker wassen, de opdruk blijft mooi.

Op hoeveel graden kan ik de kleding wassen?

Ondanks de uitstekende kwaliteit van de opdruk, raden wij toch aan om de kleding op +/-30 graden te wassen, hierdoor zal de kleding nog langer meegaan. De kwaliteit van de opdruk is wel toereikend om met nog wat hoger wastemperaturen te wassen.

 

Personaliseren

Kan ik per shirt een naam en/of een (rug) nummer bedrukken?

 Wilt u op elke T-Shirt een tekst, naam en/of een (rug) nummer bedrukken, dan verwijzen wij u graag naar onze tweede webshop coolteeshop.nl 

 U personaliseert bij coolteeshop.nl voordelig, eenvoudig en snel, uw T-Shirt (vanaf 1 stuk) met een korte tekst, een naam en/of een (rug)nummer.

Shirts4All is groothandel en kledingdrukkerij, u kunt via deze website (shirts4all.com) de kleding onbedrukt bestellen, maar u kunt bij ons de kleding ook laten bedrukken (zeefdruk) , bedrukken doen wij vanaf 10 stuks, per artikel, per opdruk. Dus op elke shirt een andere tekst, naam en/of een (rug) nummer doen wij helaas niet, want zeefdruk is pas voordelig, als u een opdruk op zoveel mogelijk aantal shirts bedrukt.


Samples

Kan ik bedrukte samples bestellen?

Nee helaas, dat is niet mogelijk, want onze zeefdrukmachine is bedoeld voor het bedrukken van grote aantallen, hoe meer aantal, hoe lager de prijs per stuk, dus zeefdrukmachine voor slechts 1 stuk laten draaien is te kostbaar, daarom bedrukken we vanaf 10 stuks.

Kan ik onbedrukte samples bestellen?

Ja, het is natuurlijk mogelijk om onbedrukte samples te bestellen, maximaal 5 samples per bestelling, u betaalt de kosten van de samples + verzendkosten. Samples zijn niet retourneerbaar.

 

Vrijblijvende Offerte 

Hoe kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Bovenaan, aan de rechterkant van onze site, klikt u op de knop "Offerteaanvraag" voor onze offerteaanvraagformulier, u vult uw gegevens in, vooral uw naam en e-mailadres. Vervolgens vult u de artikelnummers in die u graag wilt hebben, daarnaast vult u de kleuren en maten in met uw gewenste aantal stuks per kleur per maat. Verder indien de kleding bedrukt moet worden, geeft u aan in welke kleur en op welke zijde moet bedrukt worden, u kunt eventueel ook uw opmerking/toelichting/logo's toevoegen. Zodra u klaar bent met het invullen van het offerteaanvraagformulier, klikt u vervolgens onderaan het offerteaanvraagformulier op de knop "Offerteaanvraag verzenden". Uw vrijblijvende offerteaanvraag is op dat moment bij ons binnen. We zullen u z.s.m. een vrijblijvende offerte mailen, dat doen we meestal binnen paar uur, of anders binnen 24 uur op werkdagen, we werken van maandag t/m zaterdag van 9:00 uur tot 21:00 uur. Een vrijblijvende offerteaanvraag kunt u natuurlijk ook per e-mail toesturen, dan mailt u ons uw aanvraag naar: info@shirts4all.com


Bestellen

Kan ik per artikel verschillende kleuren en maten bestellen?

Ja, dat kan en zelfs voor dezelfde lage prijzen ! Voorbeeld, u bestelt 50 shirts in 5 verschillende kleuren en in diverse maten van eenzelfde artikel, dan betaalt u ook de lagere staffelprijs vanaf 50 stuks !

Hoe kan ik bestellen?

Indien u akkoord gaat met de vrijblijvende offerte, die u eerder van ons heeft ontvangen, dan mailt u ons uw akkoord met uw afleveradres naar info@shirts4all.com . Alles over "hoe te bestellen" leest u hier .


Betalen

Hoe kan ik betalen?

Bij ons betaalt iedereen vooruit, een bestelling wordt verwerkt zodra de betaling binnen is.

Krijg ik een bevestiging van mijn betaling?

Ja, zodra de betaling binnen is, dan mailen we meteen een bevestiging van de betaling, u krijgt van ons een e-mail met onderwerp "U heeft betaald".


Levering

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Uw bestelling wordt supersnel afgeleverd ! Want een onbedrukte bestelling wordt binnen slechts +/-1 werkdag verzonden, dan mag u de bestelling de volgende werkdag verwachten. Een bestelling inclusief bedrukking wordt binnen slechts +/-5 werkdagen verzonden, zodra een bedrukte bestelling verzonden is, dan mailen we u op dezelfde verzenddatum een bericht met onderwerp "Bestelling status" , zodat u de bestelling de volgende werkdag kunt verwachten.

Op welke dagen wordt mijn bestelling geleverd?

Levering van de bestelling gebeurt tijdens reguliere werkdagen van maandag t/m vrijdag. Op zaterdag (indien spoed vereist) kunt u in Lisse een bedrukte bestelling komen ophalen !


Vragen

Ik heb nog meer vragen, hoe kan ik mijn vragen stellen?

Al uw vragen beantwoorden wij supersnel en met veel plezier, u kunt met ons Live Chatten, hieronder aan de rechterzijde van onze site. Maar, u kunt ons natuurlijk ook altijd uw vragen mailen, naar: info@shirts4all.com


Vragen
 Shirts4All