Geen producten geselecteerd.

Algemene leveringsvoorwaarden

 

Artikel 1. Toepasselijkheid 

Shirts4all.com (hierna te noemen: Shirts4All ) 
De klant en/of bezoeker van Shirts4All. (hierna te noemen: "u") 

Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Shirts4All zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Shirts4All behoudt zich het recht voor, vrijblijvende overeenkomsten, prijzen en andere informatie te wijzigen. Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Artikel 2. Aanbiedingen en overeenkomsten 

Het accepteren van een actie en/of aanbieding, dan wel het doen van een bestelling via Shirts4All, houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Voorwaarden aanvaardt.

 

Shirts4All is groothandel. Alle bestellingen worden als zakelijk verwerkt.


Alle aanbiedingen en/of acties van Shirts4All zijn vrijblijvend. Shirts4All behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor de prijzen, overeenkomsten en andere informatie te wijzigen. Een overeenkomst komt tot stand na acceptatie van uw bestelling bij Shirts4All. Shirts4All is gerechtigd bestellingen te weigeren of te verwijderen zonder dat Shirts4All gehouden is tot enige schadevergoeding. 

Het kan soms voorkomen dat u een artikel bestelt die niet meer leverbaar is. In dat geval wordt u zo snel mogelijk door Shirts4All op de hoogte gesteld. Shirts4All behoudt het recht om uw bestelling in dat geval definitief te verwijderen en niet te leveren of tijdelijk de levering uit te stellen, zonder dat Shirts4All gehouden is tot enige schadevergoeding. Indien Shirts4All uw betaalde bestelling niet kan leveren, dan wordt uw geld op uw rekening teruggestort. 

Shirts4All kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade die veroorzaakt zou kunnen worden door het gebruik maken van diensten en/of producten van derden, bijvoorbeeld transport. 

Hoewel alle informatie, prijzen, maten, productomschrijvingen, afmetingen, kleuren en foto's op Shirts4All met de grootste zorg worden samengesteld, kan Shirts4All niet garanderen dat er geen fouten zijn gemaakt, productfoto's en of kleuren kunnen afwijken van het werkelijke product. 

Artikel 3. Kleuren en afmetingen 

Alle weergegeven kleuren op Shirts4All zijn slechts een indicatie. Omdat deze op elke monitor verschillend worden weergegeven, kunt u deze niet als referentie gebruiken. Alle opdrukafmetingen zijn slechts een indicatie. Omdat de afmetingen na het bedrukken op de kleding iets kunnen afwijken van de eerste afmeting, kunt u deze niet als referentie gebruiken. 

De maten dient u zelf te bepalen, de maattabels zijn slechts een indicatie en kunt u deze niet als referentie gebruiken. We adviseren u om eerst een onbedrukte sample/monster te bestellen, ook als u kwaliteit van een artikel wilt bekijken dan adviseren we u om eerst een onbedrukte sample/monster te bestellen, Shirts4All kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel door u achteraf gebleken te kleine of te grote maten te hebben besteld, dit geldt ook voor kwaliteit van de reeds geleverde artikelen, daarom adviseren we u om eerst een onbedrukte sample/monster te bestellen, zo kunt u de maten en kwaliteit bekijken voordat u een definitieve bestelling doet.

Artikel 4. Prijzen en betalingen 

Alle prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro's, exclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Bij Shirts4All betaalt u vooruit. 


Artikel 5. Levering 

Onbedrukte textiel wordt (mits voorradig) binnen paar werkdagen na ontvangst van betalling verzonden. Voor bedrukte textiel stelt Shirts4All alles in het werk om uw bestelling binnen één à twee weken te verzenden. Het kan echter voorkomen dat een bestelling langer onderweg is.


U bent verplicht de gekochte producten in ontvangst te nemen op het moment waarop deze worden bezorgd, dan wel op het moment waarop deze volgens de overeenkomst ter beschikking staan. De bestelde producten worden met de grootste zorg verwerkt, verpakt en verzonden. 

Artikel 6. Retourneren en ruilen 

Wij ruilen niet. Ruilen betekent retourneren (indien retourneren mogelijk is) en dan weer een nieuw bestelling plaatsen.

Wij accepteren geen retournering van reeds bedrukte/bewerkte artikelen, omdat de artikelen speciaal voor u zijn bedrukt/bewerkt. 


Geleverde onbedrukte artikelen dienen binnen 24 uur na ontvangst gecontroleerd te worden op juistheid van maat, aantal, kleur, etc. Artikelen die reeds een bewerking hebben ondergaan, kunnen niet geretourneerd worden. 

Onbedrukte/Onbewerkte artikelen kunnen enkel retour worden gestuurd na aanvraag per e-mail, de aanvraag dient binnen een termijn van 3 werkdagen na leveringsdatum te gebeuren. Vervolgens laat Shirts4All per e-mail weten of de goederen wel of niet geretourneerd kunnen worden. Retourzending dient na onze toestemming uiterlijk binnen 3 werkdagen door u gefrankeerd en verzonden te worden, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn, want in de meeste gevallen wordt de retourzending z.s.m. door onze leveranciers bij u opgehaald. De eventueel door u betaalde verzendkosten worden niet terugbetaald, want het zijn reeds gemaakte kosten toen de bestelling op uw afleveradres is geleverd. Shirts4All brengt voor retournering nog een bedrag in rekening, dit ter compensatie van gemaakte handelingskosten en retourkosten. Dit bedrag is 20% van de goederenwaarde of minimaal 50 euro. Na aftrek van de retourkosten wordt het resterende bedrag van de goederenwaarde op uw rekening teruggestort, dit indien de goederen conform de afspraak, onbeschadigd en in de originele staat bij Shirts4All of bij onze leveranciers zijn afgeleverd. 

Het annuleren van een reeds verwerkte bestelling, of een reeds deels/volledig vooruitbetaalde bestelling, binnen 24 uur na ontvangst van de betaling is wel mogelijk, u betaalt 5% van de goederenwaarde of minimaal 10 euro aan annuleringskosten. De bestelling annuleren is alleen mogelijk indien de bestelling nog niet vertrokken is, na aftrek van de annuleringskosten wordt het resterende bedrag van uw betaling op uw rekening teruggestort. Bestelling die bedrukt moet worden is helaas niet mogelijk te annuleren.

Monsters/samples artikelen mogen niet geretourneerd/geruild worden.

Ondergoed is vanuit hygiënisch oogpunt niet mogelijk om te retourneren.


Artikel 7. Wasvoorschriften

Onbedrukte artikelen moeten gewassen worden op basis van informatie die op de label door de fabrikant worden vermeld. Shirts4All is niet verantwoordelijk voor de informatie die op de label wel of niet wordt vermeld.

Artikelen die bedrukt worden mogen gewassen worden op basis van onderstaande wasvoorschriften:
Let wel: (indien op de label van de kleding lagere wastemperatuur wordt aangegeven, dan moet u het label volgen)
Zeefdruk: 

Wasbaar tot 30°c 
Flexdruk: 
Wasbaar tot 30°C
Geborduurd:
 
Wasbaar tot 30°c 

Kwaliteit is toereikend om met iets hogere wastemperaturen te wassen, maar om uw artikelen extra levensduur te geven, adviseren we u om bovenstaande wasvoorschriften te volgen.

Bovenstaande wasvoorschriften zijn slechts indicatief. Shirts4All kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die veroorzaakt zou kunnen worden door wassen of verkeerd ingestelde wastemperaturen, dit geldt zowel voor bedrukte en/of onbedrukte artikelen. Wassen, onderhouden en behandelen van reeds geleverde artikelen blijft altijd uw verantwoordelijkheid.

Artikel 8. Cadeaus

GRATIS Cadeaus worden (indien van toepassing) eenmalig met de bestelling naar de klant verzonden, het is niet mogelijk om te ruilen of te retourneren, deze worden zonder garanties uitgereikt, zolang de voorraad strekt.

Artikel 9. Privacy 

Shirts4All respecteert de privacy van alle klanten en bezoekers en draagt zorg voor de persoonlijke informatie die u Shirts4All verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Shirts4All gebruikt uw gegevens om (samen met onze leveranciers) de afhandeling van uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.